Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni är inte roliga längre

Just nu figurerar det tre skämt inom svensk friidrott. Dessa tre är: Carolina Klüft, Suzanna Kallur och Christian Ohlsson. Gång på gång får man via massmedia höra/läsa att de har inställt tävlingar på grund av skada.

Annons

På en friidrottsarena har de inget underhållsvärde längre. Det enda de underhåller är trötthet! De har gjort sitt inom elitidrotten. Det var underhållande så länge de var på topp, och skadefria. Men nu, tack och hej då!

Jag unnar dem sponsorpengar och förstår att det är ett incitament att fortsätta. Men inse begränsningarna för Guds skull. Snälla Friidrottsförbundet, ge dem en hint om att sluta! De förstör sina kroppar och kostar oss skattebetalare pengar.

Antar att de både kostar och belastar svensk sjukvård? Som pensionär vill jag absolut inte vara med och betala för de skador de drabbas av. De har ju inget underhållsvärde längre. Man blir bara förbannad!

Jag är vanligtvis likgiltig för vad som händer och sker, men nu är måttet rågat. Jag riktigt känner hur adrenalinet flödar.

Hans Björkman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons