Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nedskräpning oroar mig

Alla måste vara med och kämpa mot nedskräpningshysterin. Både i smått och stort. Från den minsta fimp till sopberget i Bromsäng.

Annons

Svar till Greta Spjut 24/3.

Naturligtvis så vill även jag vara med i ditt tåg. Som du säkert vet så har jag med en frenetisk iver under en lång tid forskat om, och kämpat för bortforsling av skrot. Man kommer långt med envishet och en dröm om en renare värld.

När det gäller Bromsäng så har jag samma uppfattning som du Greta. Det ser verkligen inte bra ut. I Centerpartiet vill vi att den som lortar ner också ska vara den som sanerar och betalar för sig. Där är jag gärna tillsammans med dig och alla andra Stugsundsbor, för att allt ska bli renare och vackrare igen. Men det här ärendet borde väl ändå hanteras juridiskt av bygg- och miljönämnden och den lagstiftning som finns. Jag hoppas att bygg och miljö redan jobbar med denna fråga.

Sedan är jag mycket glad över att även du vill bli en eldsjäl och kämpa för ett renare landskap. Vi behöver nämligen bli många som sitter i detta tåg. Vuxna, barn, politiker, skola, idrottsföreningar med flera med flera. Alla måste vara med och kämpa mot nedskräpningshysterin. Både i smått och stort. Från den minsta fimp till sopberget i Bromsäng.

Marianne Persson (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons