Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Naiva kommentarer

Svar till Jan Kjellberg. I motsats till er jägare har jag inte för vana att sitta och trycka i någon buske, men vill i det här fallet inte bli måltavla för mindre nogräknade individer inom jägarkåren.

Annons

Svar till Jan Kjellberg (14/1).

Att bli kallad vargkramare, fegis med mera gör inte mig något. Sådana kommentarer är ju bara barnsliga och tillför inget!

I motsats till er jägare har jag inte för vana att sitta och trycka i någon buske, men vill i det här fallet inte bli måltavla för mindre nogräknade individer inom jägarkåren. (Syftar då ej i första hand på JK, även om ditt svar inte verkar så väldigt balanserat.) Tack och lov har vi alla rätten att fritt få ge uttryck för våra åsikter i det här landet!

För övrigt var det ditt val att framträda i Ljusnan som företrädare för vargjägarna och då får du ju också finna dig i att bli ifrågasatt.

Ärligt talat förväntade jag mig inte att få svar på mina frågor från någon medlem av jägarkåren (har några till ganska bra också). Då faller ju era främsta argument. Jag har sedan början på 90-talet följt debatten om vargens rätt till existens i våra skogar och har rätt bra koll på mina argument.

Däremot har jag tydligen missat att du lämnat politiken, du får ursäkta mig men din politiska karriär inte tillhör något av mina större intressen.

ME

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons