Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motarbeta inte handikappade

Myndighetsutövning innebär väl att man ska verka för allmänhetens bästa. Att man ska vara en folkets tjänare. Men också att man ska se till att de lagar och föreskrifter som beslutats, ska följas.

Annons

Lagar har alltid kommit till på förekommen anledning eller för att motverka brott eller missbruk av skilda slag. Men tyvärr märker man allt för ofta att det är myndighetsutövningen som missbrukas.

Lars Hammar, det kan aldrig i tiden ha varit lagstiftarens mening att personer som Joel, eller andra, ska motarbetas på det här sättet.

Hur tänker du?

I min enfald trodde jag att du bland annat ska verka för säkrare och smidigare trafik i Bollnäs. Men jag ser då och då bevis på motsatsen.

Hur tänkte du när du, antingen bestämde eller tillät flyttningen av "P tillåten"-skylten vid infarten på Trädgårdsgatan, bakom Apoteket.

Okej, du fick tre eller fyra p-platser till, men med vilket resultat?

Jo, att man allt som oftast blir stående mitt i korsningen på grund av att det blir för trångt när parkerade bilar står nästan ända ut till korsningen, när man får mötande trafik.

Du har skapat Bollnäs farligaste korsning.

Att du själv sedan tycker att det är lite trevligt med uteserveringar mitt i gatan får mig att undra. Det blir väl lite som att be om problem på ett vis.

På något sätt måste vi ändra på vårt sätt att rekrytera. Det visar sig hela tiden att det blir så fel när vi endast ser till utbildningar och akademiska poäng.

I bland måste det till lite förnuft också. Men den syns inte på ett CV.

Hur vi ska gå tillväga vet jag inte, men så här kan vi inte fortsätta ha det. Visa nu lite förnuft Lars, och motarbeta för guds skull inte personer som har handikapp eller andra svårigheter.

Ta och skäms lite en stund.

Frasse Eriksson, Bollnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons