Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Merkostnad för e-tidning

Hälsingetidningar ska nu börja med e-tidning. Det är säkert jättebra, men att ta ut en extra avgift på 39 kronor i månaden av dem som redan är prenumeranter och redan betalar ett alldeles för högt pris för papperstidningen känns som ett hån.

Annons

Det betyder att det kommer att kosta 468 kronor per år extra om man vill gå in någon gång i månaden och kolla på e-tidningen! Kanske börjar bli dags att vara rädd om de prenumeranter som fortfarande finns kvar!

Anders Bergström

Ljusdal

Ljusdals-Posten svarar: Det är helt riktigt att vi inte längre har någon pdf-tidning utan i stället erbjuder våra kunder e-tidning. Produktion och leveranssäkerhet hos vår gamla pdf-tidning har gradvis försämrats, samtidigt som kostnaderna har ökat. Vi var tvungna att fatta beslut om huruvida vi skulle utveckla och anpassa den befintliga, eller om vi skulle byta system. Vi valde det senare. En utveckling av gamla pdf-tidningen hade blivit alltför kostsam. Konsumentpriset för den skulle efter utveckling ha blivit högre än det pris nya e-tidningen nu har.

E-tidningen är en fristående produkt med en egen prislista. Normalpriset för LjP:s e-tidning ligger på 154 kronor per månad vid helårsprenumeration mot faktura. Som exklusiv förmån för våra papperstidningsprenumeranter kan dessa köpa e-tidningen för 39 kronor per månad. Du kan fritt välja antal månader du vill köpa till e-tidningen. Du kan också köpa ett enstaka nummer av e-tidningen.

Nya e-tidningen har bättre funktion och fler finesser än pdf-tidningen. Den är anpassad för läsplattor och smartphones och har en väl utvecklad arkivfunktion där du kan söka gamla utgåvor.

Papperstidningen lever också sitt eget liv med egen prislista. För en kostnad för dig av 8 kronor och 13 öre per nummer (vid helårsprenumeration mot faktura) bär vi ut den till ditt hushåll. Det tycker vi inte är ett alldeles för högt pris.

Janne Mårtensson

privatmarknadschef, Hälsingetidningar AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons