Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer samarbete i arenafrågan framöver, tack

Under onsdagen mottog vi beskedet från kommunstyrelsen att det är Sävstaås IP och inte SJ-området som gäller för bygget av ny bandyarena.

Annons

Som inbiten bandysupporter inser jag naturligtvis de fördelar som SJ-området förfogar över vad gäller bland annat ungdomsbandy, geografiskt läge och större ekonomiska möjligheter. Många är i dag kanske besvikna – Bollnäs Bandy, arenabolaget, bandysupportrar.

Men! Beslutet är nu taget och det är dags att gå vidare. Om Bollnäs Bandy ges en central roll i utvecklingsarbetet kring den nya arenan finns också alla möjligheter för föreningen att utforma densamma så att den uppfyller de behov som finns. Att BGIF:s ordförande i det här läget kritiserar kommunens beslut för att man inte fick precis som man ville är tyvärr bara kontraproduktivt och gynnar i den nyfunna situationen ingen.

Jag uppmanar Bollnäs kommun, styrelse och spelare i Bollnäs Bandy samt alla supportrar att ta tjuren vid hornen, acceptera de nya förutsättningar som nu råder och agera därefter. Nu är tiden inne för att lägga meningsskiljaktigheter, stolthet och prestige åt sidan för att tillsammans verka för att göra Sävstaås bandyarena till den bästa arena som vi bara kan.

Joel Sundström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons