Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...men inte jag

När Mona Sahlin valdes till partiledare för socialdemokraterna så skrev undertecknad en kritisk insändare om Mona som partiledare.

Annons

Genast blev jag tillrättavisad av ett antal gråsossar som påstod att jag hade fel, en kallade mig till och med för ungmoderat, och att jag troligen var den enda som skulle rösta på alliansen i kommande val.

Nu har det gått upp för ett flertal S-anhängare att valet kanske var ett misstag, och att alliansen troligen får makten ännu en mandatperiod. Nu lägger dessa S-skribenter ut dimridåer och påstår att valet i höst inte är ett val mellan personer utan ett val mellan två block. Det är fel, i valet till höst ska vi välja vilka personer som ska styra Sverige nästa mandatperiod. Vill man att opportunisten Sahlin, kommunisten Ohly, gnällspiken/bakåtsträvaren Östros och den glesbygdsfientliga Wetterstrand ska styra Sverige så kan man rösta på oppositionen. Själv tänker jag aldrig medverka till att dessa personer kommer till makten, det kan aldrig för Sverige i rätt riktning.

Janne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons