Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medborgardialog som politikerna inte bryr sig om

Ni vill ha medborgardialog, men sedan bryr ni er inte om resultatet. Ni bryr er inte om folket, utan lyssnar och handlar efter vad entreprenörer, och de som har ekonomiska intressen styr och ställer.

Annons

Jag vänder mig till Olle Nilsson-Sträng och Evy Degerman och några andra i Bollnäs kommuns förtroendevalda ledning. Hur kan ni ha hjärta att slösa bort skattepengar på dåliga projekt, och eget slöseri i er verksamhet?

Är ni ledare i demokratiska partier eller diktaturpartier? Är inte er viktigaste uppgift att förvalta och fördela den samlade ekonomin på ett förståndigt sätt?

Vilka politiker ska värna, hjälpa, skapa trygghet för våra barn, om inte ni gör det? Om inte ni skapar ekonomiska möjligheter för detta…

Ni vill ha medborgardialog, men sedan bryr ni er inte om resultatet. Ni bryr er inte om folket, utan lyssnar och handlar efter vad entreprenörer, och de som har ekonomiska intressen styr och ställer.

Låt mig ta ett exempel i den stora mängden: Långnäs området som är det enda vi Bollnäsbor har intill centrum. Där har vi nu en camping, den som passar in i den vackra omgivningen. Storleken på campingen räcker, någon större yta får inte tas i anspråk.

Vi har lagt cirka sju miljoner dit av våra skattepengar, och inte fått något tillbaka på över två år. Vilket företag skulle kunna drivas på detta sätt? Ni gynnar en privat person.

Cirka 90 procent av antalet personer som deltog i dialogen, utredningsplan Långnäs var negativa till en utbyggnad av befintlig camping detta faktum struntar ni i.

Ni fortsätter att planera och jobba för en utbyggnad, som om inget hade hänt. Gör fint på Långnäs för kommunens barn, om ni anser att barn är viktiga. Betalar ni inte i dag för barn då ska Bollnäs kommun betala dubbelt senare, men tyvärr då har ni avgått.

Låt inte barnen betala krisen!

Jag kommer från ett diktaturland, där jobbar man på samma sätt, skillnaden är i så fall att här får man säga vad man tycker, men politikerna bryr sig inte, ni gör som ni själva tycker diktatoriskt.

I en ful stad, Bollnäs centrum (Brotorget) försöker ni göra även långnäs fulare, och mindre trevligt för Bollnäsbor, som vill utnyttja detta fina naturområde ännu mera. Egoistiskt av er att inte ta ansvar för fel beslut.

I dag skyller ni allt på den ekonomiska krisen, detta är ansvarslöst prat! Tack för att vi har till exempel Ingrid Hammarberg, som ger oss bra information, och tänker på Bollnäsbor, och kommunen nu och i framtiden.

Hur tänker ni göra med gamla SJ-området? Jag blir inte förvånad om ni säljer det billigare senare. Detta kan även inträffa med Långnäsområdet. Ni ger inga säkra löften, utan ni jobbar så kortsiktigt.

När jag får svar från er, återkommer jag.

En Iransk kvinna, som är svensk medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons