Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Märklig prispolicy på annonser

Jag är mycket förvånad och helt oförstående på Söderhamns-Kurirens nya policy när det gäller införande av annonser till bland annat födelsedagar.

Annons

Jag är mycket förvånad och helt oförstående på Söderhamns-Kurirens nya policy när det gäller införande av annonser till bland annat födelsedagar.

Som prenumerant kan man läsa på Kurirens hemsida att det kostar från 100 kronor att sätta in en annons. Jag åker i vanlig ordning in till kundtjänst på Kuriren och får då uppgift om att det kostar 200 kronor eftersom jag inte skickar annonsen via datorn. Kurirens nya synsätt innebär att du måste vara innehavare av dator och skanner för att också kunna skicka med en bild till det lägre priset.

Jag drar slutsatsen att Kuriren vill slippa gratulationsannonser.

Det ska samtidigt sägas att Söderhamns-Nytt som för övrigt delar reception med Kuriren bara tar 60 kronor, visserligen med begränsningen att "jubilaren" får vara högst 12 år. Med lite bättre framförhållning för dig som kund kan Söderhamns-Nytt vara ett bra alternativ även om den utkommer en gång i veckan.

Jan Lindberg

 

Hälsingetidningar svarar:

Många har klagat på oss för att vi tidigare inte erbjudit möjligheten att via nätet boka grattisannonser och andra familjeannonser i Söderhamns-Kuriren och våra övriga dagstidningar i Hälsingland. I och med lanseringen av den nya sajten erbjuder vi nu dessa möjligheter. Vi fortsätter som tidigare att premiera våra tidningsprenumeranter genom betydligt lägre annonspriser jämfört med dem som inte prenumererar. För prenumeranter blir det 100 kronor billigare om man själv väljer att boka annonsen via nätet jämfört med att boka via någon av våra kundtjänster. Vill eller kan man inte boka själv hjälper vi naturligtvis gärna till, priset på den tjänsten har ökat men vi tycker det finns en logik i att ha ett lägre pris för kunder som gör jobbet själv jämfört med de kunder som vill ha personlig service. Uppdaterad och gällande prisinformation ska finnas tillgänglig i Söderhamns-Kuriren, övriga dagstidningar och även på nätet. Har felaktig eller otydlig information varit publicerad är vi naturligtvis skyldiga en ursäkt. Antalet grattisannonser har successivt ökat och vi hoppas och tror att det blir ännu fler då det för många nu blir betydligt enklare att uppmärksamma någon nära och kär via en grattisannons.

Vår ambition är att inom kort även göra det möjligt att boka grattisannonser i Söderhamns-Nytt via helahälsingland.se. Samma prissättningsprincip kommer att gälla även där, det vill säga priset blir lägre om man bokar annonsen själv.

Tony Bergström

marknadschef Hälsingetidningar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons