Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Människan + naturen = sant

Vi människor är en del av jordens medvetande, och om vi vill kan vi styra jordens klimat och väder med tankens kraft, på samma sätt som vi kan styra kroppens lemmar med tankens kraft.

Annons

Åter har naturhatarna slagit till och kallblodigt mördat 10 procent av den svenska vargbefolkningen. Tänk om samma jägare plötsligt fick för sig att mörda 10 procent av den svenska människobefolkningen?

Vägsaltet är ett annat vansinne, det lockar ut renarna på vägarna så att de blir påkörda.

Utan vägsalt skulle man spara såväl saltnings- som sjukvårdskostnader, för snön skapar lugn, harmoni och motverkar stress och sjukdomar.

Sedan har vi "genierna" nere i Bryssel som bestämt att vi ska lösa "klimatkrisen" genom att ersätta den med en "kvicksilverkris", vilket kommer bli följden av lågenergilamporna. Vad hjälper det att vi räddar Arktis åt isbjörnarna om vi i stället kvicksilverförgiftar dem? Vem tänker på epileptikerna som kan få epileptiska anfall av lågenergilamporna?

Den globala uppvärmningen orsakas av solens ökade aktivitet och inte av CO2-utsläpp. Solens aktivitet går i cykler och den ryske astronomen Khabibullo Abdusamatov har förutspått en mini-istid de närmsta åren till följd av minskad solaktivitet.

Klimathysterin är om något ett bevis på att människor är lika korkade idag som på 70-talet, då man var livrädd för den så kallade "globala nedkylningen" som det hette.

Även gällande energin får man höra mycket struntprat, som till exempel att "kärnkraften är smutsig" eller att "energin kommer ta slut".

Redan på 1700-talet uppfann tysken Johann Bessler en fungerande evighetsmaskin. Och kärnklyvning sker naturligt i jordens inre. Hela planeten är ett enda stort kärnkraftverk, och vi kan utvinna dess energi genom så kallad bergvärme.

Vi människor är en del av jordens medvetande, och om vi vill kan vi styra jordens klimat och väder med tankens kraft, på samma sätt som vi kan styra kroppens lemmar med tankens kraft. Men liksom vi är en del av jorden, är jorden en del av galaxen, och våra krig och vår miljöförstöring ger reflektioner på närliggande planeter i form av jordbävningar och vulkanutbrott.

Lennie Tofft

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons