Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många utredare

I Ovanåkers kommun pågår en utredning, ledd av Nils-Erik Falk (C) som handlar om den politiska arbetsmiljön. Denna utredning görs av, hör och häpna, sex personer.

Annons

I Ovanåkers kommun pågår en utredning, ledd av Nils-Erik Falk (C) som handlar om den politiska arbetsmiljön. Denna utredning görs av, hör och häpna, sex personer. Tydligen så är övertaligheten stor inom väggarna i kommunhuset och det finns tydligen ett överskott i kassakistan. För detta jippo är väl inte gratis antar jag. Hur mycket pengar har avsatts till denna utredning? Det är väl inte ett "utredningsögonblick" utan, som jag förstår, en långdragen process som pågår och som sedan ska avgöras i ett "beslutsögonblick", någon gång under året, om utredarna hinner med vill säga.

Om det nu finns politiker som finner det ostimulerande att jobba politiskt ska de omedelbart bytas ut. För det finns säkert några med tillräckligt långa tungor som står på kö för att inta deras platser. Det verkar inte vara för sitt samhällsintresse som gör att många kommer in inom maktens boning utan av andra orsaker. Nu i år, då det är valår, kommer lika säkert som amen i kyrkan, ropen från de folkvalda att skalla om "Vård, skola och omsorg" som sedan har visat sig betyda nedläggningar av skolor, äldreboenden och demontering av vårdapparaten.

L.B.J-sson, Edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons