Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Majoriteten ansvarig för missnöjet på ambulansen

Region Gävleborgs ambulansförare känner sig besvikna och många har valt att säga upp sig, skriver Henrik Olofsson, Sjukvårdspartiet, som menar att majoriteten är ansvarig.

Annons

Ansvaret för att dessa problem inte kunnat lösa sig bättre vilar tungt på Centerpartiet, Socialdemokraterna, Vänstern och Miljöpartiet.

Majoriteten har kunnat stoppa förslag till besparingar eller styra över och begära andra sparförslag. Majoriteten i Regionen har valt att inte vilja styra utan låter det gå som det går.

Region Gävleborg trasar sönder viljan till ett gott arbetsklimat. Det bådar inte gott. Även om jag vill tro att det ordnar sig så måste de ledande politikerna styra så att man undviker så stora oroligheter inom vår personal.

En jordbävning har satts igång och orsaken är faktiskt Socialdemokraterna, Centern, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Ert ledarskap är tragiskt och jag hoppas ni skärper er för befolkningen och våra patienters skull.

Sjukvårdspartiet anser att processen vart så dålig och att kommunikationen om så stora förslag som detta ändå är, måste skötas betydligt bättre.

Henrik Olofsson

Sjukvårdspartiets ledamot

Hälso och Sjukvårdsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons