Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

M, BP, KD: Bygg bandyhall på SJ-området nu!

Nu är det dags att sätta ner foten när det gäller bandyhall i Bollnäs. Frågan är utredd tillräckligt, skriver tre oppositionspolitiker som uppmanar till hallbygge på SJ-området.

Annons

För varje år som går av icke-beslut går en årskull av barn och unga miste om de ökade möjligheter till meningsfull fritidssysselsättning och idrottslig utveckling en inomhushall skulle medföra för många ungdomar. Förutsättningarna för byggande av bandyhall på SJ-området är goda. Vi ser en fantastisk möjlighet att utveckla de centrala delarna av Bollnäs genom att renovera och bygga nytt och skapa utrymme för elitidrott, spontanidrott, handel, hantverk, kultur, utbildning och fritid.

Därför vill vi att Bollnäs kommun beslutar att inleda och fortsätta utvecklingen av SJ-området genom att bygga en bandyhall där och konstgräsplaner på Sävstaås. Bygget av bandyhall på SJ-området ska genomföras i BGIF:s regi.

Driftkostnaderna kommer att belasta kommunens ekonomi, precis som de skulle komma att göra var hallen än byggs eller vem som än bygger den.

Vi är beredda att ta ansvar för att det politiska käbblet som pågått i över tio år får ett slut och våra barn och ungdomar i Bollnäs kommun får de förutsättningar som vi tycker att de så väl förtjänar.

Anders Bergsten (KD)

Benny Engberg (BP)

Johan P Bång (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons