Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lönsamt vara röstboskap

Nog är det väl ändå minst sagt uppseendeväckande när en moderat väljer att för våra skattepengar delta i en resa till diktaturen Kina.

Annons

Svar till Jan Kjellberg (2/9).

Du tar upp mycket angelägna frågor Jan Kjellberg. Med stigande förvåning har vi fått uppleva hur vår kommun mer och mer framstår som en skuta utan roder.

Än slinker det hit och än dit.

Kommunalråden med sina clowner som du uttrycker det, är helt berusade av den makt de tillskansat sig och har därmed tappat förankring med verkligheten.

Kommunchefen Leopold Stoltz har tydligen uppfattat som sin främsta uppgift att sätta stopp för att personal på den tekniska förvaltningen fått hyra motorsåg och släpvagn samt har en viktig fråga för honom att driva varit hur man i kommunen ska laga mat.

Frågan är väl om vi verkligen behöver ha en kommunchef med hög månadslön för dessa uppgifter. Det kanske rent av är så att den tekniska nämnden själv kan hantera sina frågor och att den kostchef vi har är den som är bäst lämpad att hantera frågor som rör kosten?

Jag instämmer till fullo i den kritik du framför i din insändare Jan Kjellberg.

Det verkar vara en röra utan like med det nya styret i kommunen.

Men en sak som förvånat många är ändå att ditt eget partis företrädare i de flesta fall gör gemensam sak med de styrande socialdemokraterna och centerpartisterna.

Man känner inte igen er moderater när ni tycker att det är självklart att ett privat slakteri (för övrigt åt en moderat) ska byggas med skattepengar, likaså en camping (som ska drivas av en moderat) spektaklet med Brotorget, den skandalösa affären med järnvägsområdet och alla andra beslut där moderaterna gör gemensam sak med det socialistiska styret.

Men vi kan ju konstatera att det lönat sig eftersom man i valfrågor ju fått framgång inom Moderaterna. I slutna omröstningar som från början varit givna, då Moderaterna inte haft majoritet nog för att inta de olika presidieposterna så har majoriteten ”belönat” Moderaterna genom att stödrösta.

Jovisst Jan Kjellberg – det börjar likna kommunistfasoner. Nu senast får ju moderaten Ingvar Persson sin belöning i form av en resa till Kina för att han agerat röstboskap åt etablissemanget

Men nog är det väl ändå minst sagt uppseendeväckande när en moderat väljer att för våra skattepengar delta i en resa till diktaturen Kina.

K.S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons