Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lögn har blivit en normalitet

Osanningen och lögnerna både de politiska och de ekonomiska är förlöpare till kriget.

Annons

Osanningen och lögnerna både de politiska och de ekonomiska är förlöpare till kriget. Allt börjar med manipulationer och desinformation från makteliterna. Detta tillstånd övergår fort till regelrätta styrningar av media och informationen. Det är här vi befinner oss i dag där lögnen blivit normalitet.

Obekväma personer och grupper – partier som vägrar att underkasta sig lögnerna och knepen förgörs genom baktal och avancerad politisk mobbning. Hot mot dessa icke styrbara är legio, och deras familjer hotas ofta med ekonomisk ruin. Detta är verkligheten i dag runt om i vår värld. Många kända röster och pennor har upphört, tystnat de senaste åren.

Det som sker i snart sagt hela världen leder oss nu mycket fort mot ett stort krig. Detta krig börjar som en konflikt men eskalerar snabbt, och blir helt okontrollerbart mycket fort. Världen öppnar då dörrarna mot det tredje världskriget och armageddon och ragnarök.

Ett exempel på vad som jag skriver om är händelserna i Kyrgyzstan på gränsen mot Kina. Den revolution som där inträffat, och som det rapporterats om i media är inte alls vad som skett. Här handlar det om helt andra saker än det ni hört i om i våra medier. Verkligheten handlar om utländsk (USA) inblandning – stora pengar – heroin – och att öka trycket mot Kinas västra gräns där man försöker trigga i gång ett uppror.

Den stora militärbas som USA har i Kyrgyzstan är helt avgörande för att de ska kunna fortsätta sitt krig i Afghanistan. Utan denna bas fungerar inte logistiken för den amerikanska arméns försörjning. Men basen används också för att ge ekonomiskt och militärt stöd till rebeller från Iran. Man försöker att starta uppror även i Iran från denna bas. Man har därifrån gett bistånd till en rebellgrupp (terrorism) som dödat många i södra Iran med bomber.

Den nya världseliten vill ha det så här, och detta kan man förstå om man bara har tid och möjlighet att studera dessa frågor. Det bästa beviset för vad som är på gång är att studera de kabaler som vi känner till. Men även det stora monumentet i delstaten Georgia i USA som heter The Georgia Guide Stones ger en bra vägledning mot vad vi kan förvänta oss om en inte alls så fjärran framtid.

Lars Idon Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons