Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusdal behöver fler jobb

Moderaterna vill kraftigt förbättra företagsklimatet, skapa så goda förutsättningar att driva företag att jobben ökar, så att vi blir fler invånare. Med fler invånare förbättras allas välfärd också här i Ljusdals kommun.

Annons

Länets S-riksdagsledamöter skriver (7/4) bland annat om jobb. S har styrt Ljusdals kommun i mannaminne. Sedan 1950-talet har invånarantalet bara sjunkit. I S befolkningsprognoser räknar de kallt med att vi ska bli än färre invånare framöver.

Det är S jobbpolitik i praktiken. Sverige är ett av ett fåtal länder i Europa som idag kan satsa på reformer. Pensionärer och barnfamiljer får det bättre. Samtidigt görs en mycket kraftig satsning på infrastruktur som vägar, järnvägar med mera.

Det är möjligt därför att Alliansen för rätt ekonomisk politik och det är möjligt beroende på jobbpolitiken. Alliansen levererar välfärd. För vår kommun handlar framtiden om att vi måste bli fler invånare. Det kräver fler jobb.

Moderaterna vill banta den politiska organisationen i kommunen, skapa en bättre och billigare förvaltningsorganisation och använda de pengar som sparas in till investeringar i kommunens framtid.

Moderaterna vill också kraftigt förbättra företagsklimatet, skapa så goda förutsättningar att driva företag att jobben ökar, så att vi blir fler invånare. Med fler invånare förbättras allas välfärd också här i Ljusdals kommun. Fler invånare år efter år ökar skatteintäkterna och vi har råd att göra mycket mera.

Lasse Molin (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons