Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljög ni för oss?

Döm om min stora förvåning när ni nu helt sonika har ändrat er till att Sandvalla skola ska ta emot våra barn. Ni ljög alltså oss rätt upp i ansiktet – fy skäms på er vuxna människor!

Annons

Jag har varit på tre möten med Anna-Carin Keisu (S) och Bengt Friberg. Det första var stormötet på Folkets Hus i december 2008, de andra två har varit möten med Mo föräldraförening, andra föräldrar, rektor, lärare och Anna-Carin och Bengt som inbjudna. Vid alla tre möten har vi vid flera upprepade tillfällen frågat er om Sandvalla skola är ett alternativ till Mo skola för våra barn. Alla era svar har entydigt varit: Nej! Sandvalla är inget alternativ, det måste skjutas till pengar till skolan för att kunna ta emot ökat elev antal. Dessa pengar finns inte.

Döm om min stora förvåning när ni nu helt sonika har ändrat er till att Sandvalla skola ska ta emot våra barn. Ni ljög alltså oss rätt upp i ansiktet – fy skäms på er vuxna människor! Jag och min man uppfostrar våra barn till uppriktighet och att ärlighet varar längst. Ni är ingen förebild för vare sig mig eller mina barn.

Jag tar gärna emot ert svar på denna fråga: Är Sandvalla ett alternativ för våra barn som nu går på Mo?

Malin Westman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons