Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Littorin vill skona sig själv

Littorin säger hela tiden att han avgår på grund av att hans fru och barn inte ska må illa. Sexköp har han inte gjort, trots att kvinnan hade utförlig uppdatering av sina kunder på datorn där Sven Otto Littorins namn och telefonnummer fanns, enligt Aftonbladet.

Annons

Personligen säger Littorin att han inte känner kvinnan. I mina öron låter det som om Littorin hade en tillfällig minnesförlust vid nämnda tidpunkt. Jag tror inte att Aftonbladet skulle sätta tidningens heder på spel, genom att gå ut med falska uppgifter.

Littorin säger att han är oskyldig till alla fel som begåtts i detta fall, ändå har han lyckats skapa problem för sig själv och sin familj. Varför skulle kvinnan som han besökt för sexköp ljuga? Hon har ingen anledning, vilket däremot han har.

Nu vill han att hans liv ska lämnas ifred. Varför det? En person som är oskyldig och har blivit så uppmärksammad i media borde väl vara jätteglad att bli ordentligt granskad för att bli moraliskt fläckfri.

Är man skyldig vill man normalt inte bli ordentligt granskad, för då finns chansen att även andra felsteg kan nå dagens ljus. Kära Littorin, eftersom du inte har begått några fel, var glad över att bli ordentligt granskad, så du kan lämna hela processen med högburet huvud och kan avnjuta ditt feta avgångsvederlag i framtiden, på skattebetalarnas bekostnad. Staffan Popfarfar Sundin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons