Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lätt avslöja lobbyismen

Den honungssöta tv-serien om "utlandsstyrkan" där soldater från höga nord gullar och klappar barn på kinden, dricker te med byäldstar. Vad är detta om inte smyglobbyism från våra EU-förälskade politiker.

Annons

Den honungssöta tv-serien om "utlandsstyrkan" där soldater från höga nord gullar och klappar barn på kinden, dricker te med byäldstar. Symboler likt rosabandet att fästa på kragen som bekräftelse på att vi stödjer våra soldater i Afghanistan.

Statsministern och tomhylsan själv kommer på besök. Och nu senast kungligt besök i svenska campen.

Vad är detta om inte smyglobbyism från våra EU-förälskade politiker som i sin iver att få vara med och "samla poäng" gav klartecken till svensk insats innan man ens hade vare sig splitterskyddade fordon eller helikoptrar med i beräkningen. Lobbyism som syftar till att vända opinionen för det svenska deltagandet.

Avsluta detta politiska wanabeäventyr för det har saknat svenska folkets stöd ända från början.

Måhända hade svenskarna haft en annan inställning i frågan om vi hade haft ett försvar som först och främst kunde hävda vårt eget territorium, men den förmågan har ju våra förståsigpåare i riksdagen bränt genom alla nedläggningar av förband och nu senast experimentet med yrkesförsvar. Tvi vale!!

Att frontlinjen ska gå i norra Afghanistan kommer aldrig den svenska folksjälen att ta till sig.

Inge Eriksson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons