Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt oss behålla våra seder

I tv-programmet På spåret ställs frågan – vart är vi på väg? Denna fråga ställer jag mig många gånger när jag hör och ser nyheterna på tv, radio och i tidningar.

Annons

Ska vi svenskar ge avkall på våra traditioner på grund av att de inte passar våra invandrare? Är det för mycket begärt att invandrarna rättar sig efter de traditioner och seder vi har eller åtminstone låter oss behålla dem och göra som vi alltid gjort vid vissa tillfällen?

Finns det inga politiker förutom Sverigedemokraterna som anser att invandringspolitiken måste ändras, då invandringen är alltför stor? Vi hinner ju inte ta hand om alla som kommer i dag och alltför många får vänta på tok för länge på att få veta om de får stanna eller ej. Detta medför mycket lidande för många.

I nuläget anser alla att vårt lands arbetslöshet är stor. Finns det någon förutom Centerpartiet som tror att den blir lägre med fri invandring?

I likhet med alla andra som har åsikter mot den stora invandringen blir jag med dessa rader stämplad som rasist men det behöver man inte vara för att man anser att det behövs en ändring som kan accepteras av alla oss svenskar.

Sven-Olof Storm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons