Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt läkarna jobba

Jag vill nu veta vilken nivå Gävleborgs landsting har sjunkit till, angående de sex läkare som ska öppna Mitt Hjärta i Hudiksvall.

Annons

Inte är det väl vuxet att ni som beslutsfattare i detta ärende nu låter de här duktiga läkarna ha sina jobb kvar på Hudiksvalls hälsocentral kvar i cirka 14 dagar, efter de dagarna så är de strukna från Hudiksvalls hälsocentral. De behövs inte längre här då?

Varför får de inte vara kvar? De kommer nu att skickas runt tills deras anställningar är slut. Tycker ni att ni har straffat dem nog då? Och känner ni er nöjda med det kaos som ni kommer att ställa till för oskyldiga?

De har jobbat många, många år hos er, så gör ni så här mot dem, men det värsta är ju hur ni gör mot oss patienter. Jag är patient till en av de här läkarna, och kommer så att förbli. Men jag behöver ibland akut hjälp, och hur gör jag då?

De svårt sjuka, de gamla och barn som har någon av de här läkarna, vad gör de? Väntar till 10 oktober, eller sätter sig ner och dör?

Tänk vad enkelt allt skulle vara om man tänkte förnuftigt. Det är dags nu att släppa på prestigen, och tänka på oss sjuka i stället.

Patient Kicki

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons