Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läs om visionen på hemsidan

Vi vill nu förankra visionen och detta gör vi genom utvecklingsmöten med våra medborgare. Energin kommer inte av att alla håller med oss. Energin kommer av engagerade medborgare.

Annons

Svar till Göran (24/11).

Visionsarbetet har varit en öppen dialog med våra kommunmedborgare. Idéer och förslag har under visionsarbetets gång lagts ut på kommunens hemsida.

Kommunfullmäktige har informerats under framtagandet av Vision 2020 och antog visionen vid septemberfullmäktige. Kommunstyrelsen har under våren 2009 anslagit 250 000 kronor för att täcka kostnaderna. Någon upphandling har inte varit aktuell.

Vi vill nu förankra visionen och detta gör vi genom utvecklingsmöten med våra medborgare. Energin kommer inte av att alla håller med oss. Energin kommer av engagerade medborgare. I Nordanstig finns engagerade och driftiga människor, dessa krafter vill vi nu försöka lyfta fram och ta tillvara.

För att informera dig om visionsdokumentet, gå in på kommunens hemsida eller hör av dig till mig så sänder vi över Vision 2020 Nordanstig naturligtvis.

Stig Eng

kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons