Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Länge leve kulturbadhuset

Klor som löses i vatten ger upphov till hypoklorit och klorid. När dessa kommer i kontakt med urin bildas kloramin som ger upphov till allergier med ögonirritation.

Annons

Klor som löses i vatten ger upphov till hypoklorit och klorid. När dessa kommer i kontakt med urin bildas kloramin som ger upphov till allergier med ögonirritation. Nya kloramin – fria vågor i badhuset får vi om vi ersätter kloren i vattnet med naturligt koksalt, exempelvis havssalt med en koncentration av två procent.

Har vi mod att införa nakenbad och införa tvångsskrubbning av gästerna före bassänginträdet kan vi dessutom närma oss äventyrsbadsdrömmen genom att införa en motströmsanläggning.

Givetvis måste gästerna vid inträdet kunna visa friskintyg och låta sig segregeras.

Slutligen kan vi ha livs levande delfiner i bassängen att leka med. Dessa kissar lika ogenerat i vattnet som små oskyldiga människobarn och ölstinna gubbar.

Med en lagom dos homeopatisk antabus i vattnet som gubbarna blir tvättade med före bassänginträdet så blir även det problemet raskt en saga blott.

De som inte gillar mina idéer är säkert välkomna i andra kommunala badhus. Hoppas de inte blir förkylda eller får någon annan livshotande sjukdom på vägen dit bara.

Ty den naturliga immunitetens saga tycks vara all.

J. Widakowich

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons