Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lång, lång väntan

Bröllopet! Vilken perfekt tillställning. Helt underbar faktiskt, på alla sätt och vis. Man kan bara inte låta bli att tycka lite synd om de tu, speciellt för den lååånga stunden innan man kom till skott, så att säga.

Annons

Visst är de unga och vältränade, fattas väl annat, men vilken pärs det måste ha varit att bara stå där och vänta och vänta... Kan man inte i ett så ofantligt arrangemang se till att få själva föreningen överstånden först!? Sedan kan de nygifta säkert stå hur länge som helst och lyssna på långa tal, sånger och allt som hör till.

Kronprinsessbröllopet var mäktigt, ja på gränsen till övermäktigt, men nu är det över! Det vill säga den känsligaste biten. Det är kanske nu det övermäktiga tar vid... Men de tycks ju båda, som sina föräldrar, vara stabila, lugna och otroligt fina personer, så det blir nog hur bra som helst.

All heder till ett mycket vackert och tåligt brudpar, tillika föräldrar och syskon samt de duktiga barnen! Lycka till med kommande arbete och till livet på Haga slott!

Sarah i Bofara

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons