Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lågt med anonyma brev till ledningen i Ljusdals kommun

Att fara med osanningar och hänga ut människor i anonyma brev är riktigt lågt och under all kritik.

Annons

Eftersom jag själv har nämnts med namn i en av dessa skrivelser (även om det inte är mig du/ni är ute efter) så kan jag ju med säkerhet säga att det du/ni skriver inte är sant.

Då jag är facklig representant har jag i det som nämnts i brevet agerat utifrån det. Jag är fullt kapabel att gå mina egna ärenden och går inte i någon annans ledband, som ett av breven verkar påskina. Det som jag framhöll var att det vid en omorganisation ska göras en risk- och konsekvensanalys för att se hur personalens arbetssituation påverkas av omorganisationen. Och att den bör göras nu innan man går till beslut. Det är inget konstigt alls med det. Det är ju tråkigt att du som anonym brevskrivare inte kan inse det.

Inte tror jag att syftet med dina mail/brev är att förhindra oreda i förvaltningen. Jag är ganska övertygad om att enda anledningen till dessa brev är att göra livet surt för person/personer som du inte gillar. Du tycker kanske att du har rätt till detta. Tyvärr har du nu blandat in mig i det här och jag är en person som inte gillar det. Antar att du nu har fått den publicitet du önskar. Tyvärr har du inte mitt medlidande då detta agerande både är lågt och fult enligt min mening. Jag tror inte heller att våra skattebetalare vill att anställda ska behöva lägga tid och energi på sådant agerande. Personliga vendettor hör inte hemma på den arenan. Och förtal är inte försvarbart i vilken form det än uttrycks. Att man förstör för andra människor och inte kan stå med sitt namn för sina påståenden är riktigt trist.

Nu är jag inte en infödd ljusdaling som tur är i det här fallet, jag behöver inte bli paranoid på kuppen om vem/vilka som ligger bakom det här. Rent ut sagt tycker jag det hela är riktigt patetisk och säger en hel del om dig/er som skickar dessa mail och brev.

Tycker du/ni som brevskrivare att jag har fel ta då diskussionen direkt med mig om du/ni vågar. En ursäkt skulle också vara på sin plats.

Hälsningar

Eva Sahlström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons