Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läge för ett gott nytt sätt att fira?

Nyårsfirandet på Rådhustorget i Söderhamn är ett trevligt inslag men jag funderar om det inte är dags för förnyelse. Visst är det gott att bli bjuden på glögg och fyrverkeri och så vidare av kommunen men visst kan pengarna användas till annat.

Annons

Nyårsfirandet på Rådhustorget i Söderhamn är ett trevligt inslag men jag funderar om det inte är dags för förnyelse.

Visst är det gott att bli bjuden på glögg och fyrverkeri och så vidare av kommunen men visst kan pengarna användas till annat. Arrangörerna borde försöka bjuda på någon ung skådespelare med anknytning till orten som framförde Edvard Fredins bearbetning av Nyårsklockan. Dessutom borde något ungdomsband släppas fram och bjuda på njutbar sång och musik.

Här finns det många fina förslag. Och jag vet att det finns många som gärna skulle vilja ställa upp. Vi har ju flera kända skådespelare från orten som exempelvis Maria Weisby och Erik Ehn som med känsla skulle kunna läsa Nyårsklockan.

Ta bort det dyra fyrverkeriet och låt det fina torget lysas upp av vackra facklor och marschaller. Rådhustorget är ju fantastiskt. Ta kontakt med någon ideell förening så hjälper de säkert till…

Även om traditioner är trevliga i många avseenden så vore det kanske tid att prova något nytt?

Växla upp

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons