Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvar i RK trots allt

Nu stormar det runt Röda Korset. Och det med all rätt. Alla som såg Debatt i tv på tisdag kväll hörde och såg Röda Korsets ordförande Bengt Westerberg som försökte försvara sin höga lön.

Annons

Nu stormar det runt Röda Korset. Och det med all rätt. Alla som såg Debatt i tv på tisdag kväll hörde och såg Röda Korsets ordförande Bengt Westerberg som försökte försvara sin höga lön. Och då ska vi veta att generalsekreterare Christer Zettergren har ännu högre lön. Nu är det så att alla högre tjänstemän har dessa vidriga löner numera, så det är ej förvånande. Dessutom tror de på fullt allvar att de är värda dessa löner.

Så, värre är det med de miljoner som slösas på det de kallar för konferenser och annat de har på herrgårdar och annorstädes. Pengar som helst inte bör redovisas för oss andra som betalar. Här i Ljusdal har Röda Korset cirka 185 medlemmar, och alla gör vad de kan för att hjälpa nödlidande i världen. Och gör det dessutom helt gratis. Jag är själv medlem och tänker fortsätta vara det. Men tro mig. Det tar emot i dag.

Odd Derås

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons