Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunde inte ens skriva själv

Tack för insiktsfullt svar!!!
Jag noterar med tacksamhet svaret (23/12) rörande de farhågor bland andra jag själv framfört rörande kommunens alltför frikostiga avlöning av till synes overksamma eller i bästa fall föga framgångsrika befattningshavare inom näringlivskontoret i Söderhamn.

Annons

Det är rörande att även här finns både representanter från kommunledning och Faxeholmen. Inte ens detta svar på våra farhågor kan näringslivskontorets personal producera för egen maskin.

Jag noterar vidare att man klappar sig på bröstet över de 400 arbetstillfällen som skapats genom etablering av Teleperformance samt att näringslivskontoret "insiktsfullt" sköter sina åligganden. Då jag själv arbetat i näringslivet vet jag mycket väl (men tackar givetvis för upplysningen om rutinerna) att etableringar är både svårt och tidskrävande men det är väl därför dessa välavlönade personer är utvalda och anställda?

Inte för att luta sig mot andra befattningshavare när dito ska utföras och för att skriva svar på insändare? För övrigt behövs en mer detaljerad redovisning över både lyckade etableringar samt en utvärdering gentemot de kostnader som näringslivskontoret trots allt kostar skattebetalarna i form av löner, lönebikostnader, arbetslokaler, konferenser, utbildning och resor samt antalet år som denna näringslivsverksamhet pågått. Det ska väl inte vara så svårt?

Säkerligen kan ekonomisk kompetens bistå näringslivskontoret i detta? De tycks ju inte klara så mycket för egen maskin även om de är insiktsfulla medarbetare.

Marita Berggren, Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons