Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kulturkvarteret ett framtidsprojekt

Signaturen Medborgare (9/9) anför kritiska synpunkter på Folkpartiet och kulturkvarteret. Enligt Folkpartiets uppfattning är kulturkvarteret ett verkligt framtidsprojekt, inte minst genom sin stora betydelse för barn och ungdomar.

Annons

Det har i dag inklusive kulturskolan nästan 1 000 besökare dagligen! Vilken ungdomsgård kan tävla med det besökstalet. Det är viktigt att kvarteret har ett innehåll av hög kvalitet och också beaktar framtida utveckling inom ungdomskulturen. För att följa med krävs på sikt en digitalisering av kvarteret. (Observera – det är inte detsamma som en digital bio.)

Varför kalkyl- och tidplan spruckit måste redovisas av de ansvariga i majoritetspartierna. Jag interpellerade därför i den frågan vid kommunfullmäktiges sammanträde i mars i år. Ett mera fullödigt svar lär komma snart i och med att kommunens revisorer också undersöker frågan.

Även om också vi i Folkpartiet är kritiska till hur kostnaderna tillåtits skena iväg, så förtar det inte det stora värde kulturkvarteret har för kommunen och det stora antalet besökare i alla åldrar.

Leif Jonsson (FP), kandidat i kommunvalet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons