Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kompetens i Bollnäs?

Delar till 100 procent Yngve Käcks inställning angående Brotorgets framtid. Anlita en affärsjurist och se till att torget kommer tillbaka till kommunen. Därefter låt det ta den tid som behövs för att komma fram till en vettig lösning.

Annons

Delar till 100 procent Yngve Käcks inställning angående Brotorgets framtid. Anlita en affärsjurist och se till att torget kommer tillbaka till kommunen. Därefter låt det ta den tid som behövs för att komma fram till en vettig lösning. Gärna i enlighet med Yngve Käcks förslag med en arkitektlösning eller utlys en arkitekttävling!

Hur Ängabyggen kunde börja gräva där utan hänsyn till de lagar och förordningar som gäller är för mig en gåta. Det visar en okunskap som är oroväckande och kommunen bör kontrollera deras teoretiska kunskaper är tillräckliga för att de över huvud taget ska få bygga vidare inom Bollnäs. Undersök även om deras agerande är åtalbart!

Nu ser det dessutom ändå värre ut än tidigare på torget! Hur kan man sätta upp stängsel med mera på en mark som man inte har tillgång till och jag hoppas att de inte får det i framtiden heller.

Före detta byggare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons