Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunen vill inte äga torget

Annons

Turerna kring Brotorget fortsätter, nu brinner det i knutarna för Brotorgets "ägare", tidsfristen håller på att rinna ut för bygget, samtidigt pågår förhandlingar mellan Tuppz-Topefas och kommunen, om vad egentligen?

Innerst inne tror jag att kommunen inte är intresserad att återfå Brotorget. Det för ju med sig ett antal miljoner kronor för att återställa torget till sitt ursprungliga skick, pengar som inte finns reserverade och måste tas från något annat ställe. I slutändan är det vi kommuninnevånare som alltid får betala på ett eller annat sätt. Vi får hoppas att våra kommunrepresentanter har lärt sig något av denna klantiga och amatörmässiga hantering av Brotorget.

Avsikten med Brotorget från början var ju att utveckla centrumhandeln vilket jag tycker är helt rätt, men man får ju inte bli så till sig i "trasorna" att man helt tappar kontrollen och skriver avtal till höger och vänster utan juridisk hållbarhet. Alltså, vad blir det för odds på att det blir byggstart? 1,0= pengarna tillbaka? Jag vidhåller, Bollnäs kommun vill inte återfå Brotorget.

Wlasse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons