Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kom ut ur din låtsasvärld, n´Martin

Att du anonyme n´Martin inte är insatt i jakt det kan en barnunge se på hur du debatterar.

Annons

Rovdjurens berättigande i Sverige kan ifrågasättas eftersom det är en begränsad del av vårt land som ska ha till exempel varg som inte har funnits i vår fana sedan början av 1900-talet. I dag har inte dessa rovdjur ett normalt beteende när de går in och tar husdjur på gårdar. Inte bara fäbodar. Men du har väl inte drabbats av att få dina husdjur rivna av rovdjur för då skulle du säkert ändra ton.

Du funderar hur det kan skjutas fler lodjur än tilldelningen. Kom ut ur din låtsasvärld och tänk att det kan bero på att det finns för många lodjur. Du har inte registrerat att rådjuren har decimerats till ett fåtal sedan dessa gulliga katter blev fler.

Du skriver även att om jägarna inte får som de vill så går vi på sidan av lagen. Kraftiga anklagelser. Jag slutar med att jag tycker att du är en feg stackare som inte kan stå för vad du tycker. Det gör vi seriösa jägare. Om du inte förstått så jagar jag men inom lagens ramar.

Det finns så mycket att säga om detta men jag tror inte det lönar sig när det gäller folk som inte kan föra en saklig debatt.

Leif Svensson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons