Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klandra oss inte

Vi är många gnälliga pensionärer som tycker att det är en skam att dra skatt på låga pensioner för att ge till de rika. När alla räkningar är betalda så finns det inte några pengar kvar till hemförsäkringen och till maten.

Annons

Svar till Margareta (27/1).

Du har haft pension sedan 2004. Du har fått en bra pension och är nöjd och tycks kunna ge bort den också. (Du har haft tur). Det är väl att ha haft en hög befattning där av hög pension. (Bra). Men som du uttalar dig så finns det de som får pension under 9 000 kronor, ända ner till 5 000 kronor. (Mycket va)?

När vi arbetade fick vi betala skatt på kommunal pension, en gång. Hur många gånger ska vi betala skatt på låga pensioner? Vi är många gnälliga pensionärer som tycker att det är en skam att dra skatt på låga pensioner för att ge till de rika. När alla räkningar är betalda så finns det inte några pengar kvar till hemförsäkringen och till maten. När maten går på mellan 3 000 och 5 000 kronor så får vi svälta. Men gamla ska bort så att vår framtid blir rik. Vi är många gamla gnälliga pensionärer som tycker att du inte ska klandra oss. Man går efter sin egen plånbok!

Viola

En av de gnälliga pensionärerna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons