Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kat(t)astrof är vad det är!

Hur kan Söderhamnarna vara så giriga? Känns det inte i hjärtat när ni läser denna artikel om dessa människor som gör allt för att hjälpa dessa djur, och måste sluta för en elräkning på hela 99 000 kronor!

Annons

Vad som fick mig att skynda mig att läsa tidningen 27/10 var rubriken Kat(t)astrofläge för Djurskyddet Hoppet, och en katastrof är precis vad det är!

Hur kan Söderhamnarna vara så giriga? Känns det inte i hjärtat när ni läser denna artikel om dessa människor som gör allt för att hjälpa dessa djur, och måste sluta för en elräkning på hela 99 000 kronor! Ser vi inte att de behöver hjälp? För att räkna lätt matte kan man ju räkna ut att 10 kronor från 9 900 personer skulle rädda denna förening. 100 kronor från 990 personer skulle ge dessa katter värme. Ser vi inte hur lätt det är egentligen?

Jag äger själv en katt från Djurskyddet Hoppet, och jag är helt med på att alla inte kan köpa en katt. Men ni som kan köpa katter eller funderar på att köpa katter, är det inte värt att betala dessa extra hundralappar och därmed veta att jag hjälp en katt i nöd, stött en förening och dessutom fått en ny familjemedlem?

Och kan jag, en ungdom som lever på studiebidrag, lägga dessa extra hundralappar, lägga de där växelpengarna i djurskyddets insamlingsbössa och ta mig tiden att skriva denna insändare så hoppas jag att jag väcker intresset som finns där, långt inne i era kroppar.

Till och med du som är trött på vildkatter som kissar på din farstu och stryker omkring i ert bostadsområde tjänar på att ge djurskyddet en extra peng. De samlar in dessa vackra katter och ger dem en chans, något som alla förtjänar.

Så jag hoppas verkligen att en tredjedel av Söderhamns invånare kan skänka de där 10 kronorna i Djurskyddet Hoppets insamlingsbössa och känna att de gjort en god gärning.

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons