Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kallt i skolan

Jag är en av de elever som går runt hela dagarna varje vecka genom vintern och fryser ner till tårna för att skolan, alltså Staffangymnasiet, sänker värmen för att spara pengar.

Annons

Jag är en av de elever som går runt hela dagarna varje vecka genom vintern och fryser ner till tårna för att skolan, alltså Staffangymnasiet, sänker värmen för att spara pengar. Men är dessa pengar värda att spara om många elever till och med har svårt att arbeta på lektionerna för att man fryser så mycket? Och inte nog med det så är det tvärtom när värmen börjar komma, då är ventilationen kass. Då går vi runt och svettas genom tröjorna i stället.

Vad jag förstår så har detta tagits upp med ledningen på skolan vid flera tillfällen, men inget händer. Så, vad ska vi elever på Staffangymnasiet behöva göra för att slippa frysa på våra lektioner undrar vi? Vissa klarar av kyla bättre än andra, men många elever fryser till och med fast de har tjocktröja på sig. Jag är en av dem, och vi får inte ha jacka på oss inomhus. Så se till att lös detta problem nu!

Less elev

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons