Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jobbar efter bästa förstånd

Svar till Blivande väljare. En princip jag har är att inte svara på anonyma insändare. Jag tycker det är fegt att inte stå för sina åsikter. Din insändare har dock inslag av personpåhopp jag känner behov av att kommentera.

Annons

Svar till Blivande väljare (24/2).

En princip jag har är att inte svara på anonyma insändare. Jag tycker det är fegt att inte stå för sina åsikter. Din insändare har dock inslag av personpåhopp jag känner behov av att kommentera.

I ett helt uppslag i LjP i höstas berättade jag om mina olika uppdrag, och hur bra jag trivs med dem. Dessutom har jag en aktiv fritid med familjen och är med i amatörteatersällskap samt har en andra bok om Färila på gång, om jag och min medförfattare hinner med till sommaren.

Jag berättar gärna om detta igen. Jag är landstingsråd, ordförande i kommunfullmäktige i Ljusdal, ordförande i Ljusdals Energi AB, ordförande i Ljusdals Servicehus AB.

Jag har stort engagemang i det jag tar mig för. Alla de uppdrag jag har är jag ombedd av partikamrater och andra faktiskt att åta mig. Detta stora förtroende förvaltar jag efter bästa förstånd. En förutsättning för detta är att vara omgiven av kompetenta människor, vilket jag har turen att vara. Det är jag oerhört tacksam för. Det gäller i såväl landstinget som Ljusdals kommun och de bolag jag är ordförande i.

Väljarna får eftersom redovisning av resultaten av mitt arbete. Vad väljarna säger 19 september i år vet ingen ännu. Jag hoppas på godkänt förstås.

Björn Brink (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons