Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jättendals tur att spara

Nordanstigs politiker är oeniga om det ska vara ett högstadium i Bergsjö eller i Harmånger. Spara tid och skattepengar på att låta båda högstadieskolorna vara kvar och lägg ner Jättendalsskolan i stället.

Annons

Nordanstigs politiker är oeniga om det ska vara ett högstadium i Bergsjö eller i Harmånger. Eller kanske de ska ha kvar båda ändå?

Nästan alla byar i kommunen har fått stå sitt kast och förlora något när det gäller skolan. Hassela förlorade högstadiet till Bergsjö och nu förlorar de 6:orna.

När det gäller högstadiedebatten så kommer inte Harmångersborna ge med sig och låta sina barn gå i Bergsjö. Inte heller Bergsjöborna kommer att ge med sig och skicka sina barn till Harmånger.

Så ett gott råd till politikerna är att: Lägg ner i idén om ett högstadium. Spara tid och skattepengar på att låta båda högstadieskolorna vara kvar och lägg ner Jättendalsskolan i stället. Det är dags att Jättendal får stå sitt kast den här gången! Alla måste vi bidra när det är dåliga tider. Det tycker jag är det bästa alternativet just nu.

Anonym för barnens skull

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons