Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Järvsö behöver Stenegård

Det är mycket viktigt att vi stöttar dem som vill driva Stenegård vidare! Det finns inga ställen i världen, som går runt av sig själv.

Annons

Det är mycket viktigt att vi stöttar dem som vill driva Stenegård vidare! Det finns inga ställen i världen, som går runt av sig själv.

Då är entréavgift ett måste. Man tar för givet att det ska vara gratis, som det alltid har varit. Men – om man ser det ur ett annat perspektiv: Se möjligheterna i stället för problemen!

Ser fram emot sommarens föreställningar och tycker att flytten av Hembygdsföreningens kansli till gården blivit bra med mycket liv och rörelse.

Jag betalar gärna för ett årskort på Stenegård. Om vi vill vara med och fira nationaldagen 6 juni så har man nästan betalat för ett årskort, sedan kan vi gå dit så många gånger vi vill hela sommaren.

Inte tror jag att folk blir chockade för en entréavgift heller!? Turisterna kommer säkert att märka att det är ny ledning och därmed nyordning på Stenegård. Man kommer bland annat att ha guider i sommar, något som ibland efterfrågats av turister.

Många undrar om man ska betala om man bara vill gå in och handla av våra duktiga hantverkare, eller äta i restaurangen.

Förslag: Årskort till oss, Järvsöbor och till exempel röda klistermärken att fästa på kläderna, för gäster och kunder som får "dispens", för att besöka restaurangen eller butikerna. Gröna märken med loggan för betalande gäster. Lätt då att se vilka som betalat sin entré som parkbesökare till trädgårdsanläggningen. Familjebiljett oavsett antal barn och ålder.

Hoppas vi får se många kommuninvånare, som förstås också får lösa årskort om de vill, och massor av turister på Stene i sommar.

Var positiv – visa uppskattning!

Laila Jonsson

Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons