Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag röstar på Mona Sahlin

Nu ska den ena skandalen efter den andra som våra kända politiker har gjort, fram i rampljuset.

Annons

Nu senast Margareta Winbergs skattefiffel, fast det kanske är tillåtet, och liknar Göran Perssons. Det är säkert inte det sista inför valet. Det finns säkert mera.

Det skadar naturligtvis, vi börjar bli luttrade men visst känns det. Vad kan vi tro på, vad ska vi kunna lita på, ja det börjar bli ont om förebilder.

Jag har nyligen läst boken Vänninan, som skrivits av Anna Linds sekreterare, som var med när Anna Lind dog.,Det är en avslöjande bok, som ger en bild av hur det fungerar i den" inre kretsen ". Eftersom författarinnan inte jobbar politiskt längre så kan hon ju skriva sanningen om många kända.

Nu ifrågasätts Mona Sahlin i många medier, om hon ska klara av att leda Sverige om S vinner valet.

Mona är den som verkligen vill bli nästa statsminister. Det har varit två ministrar senast, som mer eller mindre blivit påtvingade: Ingvar Carlsson och Göran Persson.

Jag tror att Mona Sahlin har alla möjligheter att klara av att leda Sverige, och vad som skiljer henne från en del av de män som hon nu omger sig med, är att bränner det till så inte tror jag att hon tar till gin-flaskan och tröstar sig med. Hon spottar nog hellre i nävarna och tar nya tag.

Så därför kommer jag att rösta på Mona Sahlin.

Mary Holm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons