Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag bjuder på lunch så kan vi prata om Hudiksvall, Arne Jansson

Låt mig kommunicera med dig Arne så du får en uppdaterad bild över vad vi gör här om dagarna, vi som har vår arbetsplats nedanför Köpmanberget, skriver Ola Engman, vd för Ohappa AB.

Annons

Hej Arne Jansson!

Jag läste din insändare i HT 17/8 och reagerade på en formulering. Under ämnet Hamnområdet nedanför Köpmanberget skriver du: "De som arbetar där skall inte vara produktiva utan under arbetstid i stället beundra utsikten."

Läs även: Byt ut hela bunten av lokalpolitiker i Hudiksvall

Som en av arbetsgivarna i detta område så känner jag ett behov av att ge dig en bild av vad som sker i detta område och vad som faktiskt produceras. Jag är övertygad om att en av orsakerna till de problem som du tar upp i din insändare är bristen på dialog. Om du anser att våra politiker ska fatta beslut som bygger på mer kunskap och förståelse av beslutens konsekvenser så är en av lösningarna bättre dialog mellan politiker, kommuninvånare, näringsliv med flera. Vi kanske behöver bli lite bättre på att kommunicera med varandra.

Så låt mig kommunicera med dig Arne så du får en uppdaterad bild över vad vi gör här om dagarna. Vi som har vår arbetsplats nedanför Köpmanberget. Och jag vill också lyssna mer på dig. Jag vill höra mer om din syn på vårt samhälle och politiska klimat samt din bild av näringslivet. Jag bjuder härmed in dig till en lunch där vi kan föra denna dialog. Kontakta mig (mina kontaktuppgifter finner du på webbsidan www.ohappa.se) så bokar vi in en lunch tillsammans. Jag bjuder.

Med vänlig hälsning

Ola Engman

vd Ohappa AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons