Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ja till Medskog och p-avgifter

HT svämmar snart över av insändare mot etablering av affärer vid Medskogsområdet vid nya E 4.

Annons

Läste nyligen om det möte som hölls på Kulturhuset i Hudiksvall. Hörde att de som var för Medskog ombads att hålla tyst.

Den här gången har det varit namnlistor mot etableringen av vissa affärer vid Medskog. För några år sedan var det namnlistor mot bygget av ett nytt badhus vid Kattvikskajen. Nu har vi kvar vår lilla badbalja sedan 1950-talet vid idrottshallen i Hudiksvall.

Personligen ser jag gärna en etablering av exempelvis: Biltema, Jula samt Bauhaus. Jag spar då in på några bilresor till Sundsvall. Själv har jag svårt att tro att några affärer i centrala stan påverkas negativt. De kommer snarare att höja sin omsättning.

Låt mig ta ett exempel: Om en familj exempelvis från Ljusdal bestämmer sig för att åka hit och ta sig en titt på Medskogsområdet. Sedan de gjort sina eventuella inköp där, åker de självklart in i centrum och kollar våra affärer.

När jag nu ändå har yttrat mina synpunkter så vill gärna nämna parkeringen på Salutorget i Hudiksvall. Återinför betalparkering. Det behövs större omsättning av parkeringsplatser än vad det är i dag. Fredagar är det nästan omöjligt att få plats. I dag parkerar de som arbetar i stadskärnan gratis hela dagen redan från tiotiden på morgonen.

Rune Lundin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons