Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ja till klok vindkraft

Att vindkraftsexploatörerna är tysta är logiskt. De föredrar minsta möjliga uppmärksamhet och största möjliga tillstånd. De har kanske effektivare sätt att påverka er.

Annons

Jag blir besviken på Arne Nedstams tolkning av de få som vill bidra med information i vindkraftsfrågan. För egen del är jag mycket engagerad för att vi ska öka användningen av energi som är god mot vår jord, samtidigt som vi minskar onödig förbrukning. Jag är positiv till vindkraft om den exploateras på ett sätt som bidrar till samhällets framgång. Låter vi den slå ut/starkt hindra naturturismen som skapar en värdefull framtid för vår kommun så är vi ute och cyklar. Då har vi återigen inte varit så kloka. Positiva kanske men inte kloka. Det är väl inte sådan som du önskar upplevas?

En asfaltföretagare vill lägga mycket asfalt och en krogägare vill sälja mycket dricka. Men som tur är reglerar samhället hur mycket för att det tar hänsyn till helheten. Vi vill bidra till att ni ser helheten. Det är positivt men kanske lite obekvämt. Eller skulle du föredra att vi utanför stadshuset tystnar?

Att vindkraftsexploatörerna är tysta är logiskt. De föredrar minsta möjliga uppmärksamhet och största möjliga tillstånd. De har kanske effektivare sätt att påverka er. Samtidigt är det inte lätt att säga emot de argument som angetts av informatörerna. Eftersom till exempel Kjell Söderlunds starka argument blir oemotsagda gissar jag att han har rätt. Då känns satsningen inte så klok eller hur?

Jag undrar också om våra politiker tänker något i detta. Ser inte att ni skrivit något.

Positiv till klok vindkraft

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons