Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Intressanta samtal i dialogmöten

Vi vill rikta ett stort tack till er som kom på medborgarmötena på Voxnadalens gymnasium 1/10 och på Johannesgården 2/10. Det var roligt att få prata om elevernas resultat och skolans arbete och kvalitet med er. Vi uppskattade verkligen att få berätta lite om våra planer för framtiden.

Annons

Intresset för barnen och skolans kvalitet delar vi i allra högsta grad med er. Ska vi kunna prioritera detta så måste vi göra en del förändringar i många av kommunens olika verksamheter. Det är den stora utmaning vi står inför och vi hoppas vi kunde ge er en bild av problemet.

Vi vill också tacka för den konstruktiva kritik vi fick när vi frågade om hur ni upplevde dialogprocessen under våren och fram till nu. Det är första gången vi gör ett sådant här arbete med medborgardialoger i kommunen. Frågan vi valde var svår och komplicerad.

Vi i den politiska majoriteten har som ett av våra mål att vi ska arbeta med medborgarsamverkan, så mycket som möjligt, då måste vi lära av våra misstag. Medborgardialoger innebär ju inte att vi politiker lovar att göra som alla vill eftersom det är en omöjlighet, men vi kan försöka lyssna på så många som möjligt innan vi fattar beslut i viktiga och stora frågor.

Ett stort tack också till alla elever, lärare, föräldrar och allmänhet som deltog under vårens dialogmöten. Nu går vi från ord till handling!

Yoomi Renström (S) kommunstyrelsens ordförande

Håkan Englund (S) första vice kommunstyrelsen ordförande i barn- och skolnämnden

Mikael Jonsson (M) andre vice kommunstyrelsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons