Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte så dumt med aktiebolag...

Bildar vi ett aktiebolag av stadshuset kostar det cirka 100 000 kronor. Inte så mycket pengar i jämförelse, sedan är det möjligt att gå i konkurs om affärerna fortsätter på samma sätt.

Annons

När jag läser tidningen på onsdag morgon ser jag åter en affär kommunen har gjort som sannolikt kostar oss kommuninvånare drygt en miljon igen, fredag morgon är det dags igen fyra miljoner kanske.

Att bli förtvivlad, det stadiet har passerat, just nu känner jag att jag på något sätt bara vill komma ur den här karusellen Bollnäs kommun, men hur ska det gå till?

Just när den känslan kom över mig minns jag att jag läste att AB Stadshuset kanske skulle bildas. Först tänkte jag att nu har det slagit runt helt men i dag så tänker jag inte så dumt kanske!

Bildar vi ett aktiebolag av stadshuset kostar det cirka 100 000 kronor. Inte så mycket pengar i jämförelse, sedan är det möjligt att gå i konkurs om affärerna fortsätter på samma sätt.

Det är väl klart, det kanske bildas AB Bollnäs Stadshus 2 efter det första men alla aktiebolag kan gå samma väg.

Med våra styrande i bolagsstyrelsen och för många konkurser blir det näringsförbud och då är det löst.

Men då kommer jobbet, att få fram bra företagsledare. Sådana som får personalen i stadshuset att trivas på sin arbetsplats och känna sig behövda och få respons på gott arbete.

För det ska man veta; personal som trivs på sin arbetsplats de gör underverk och förmodligen stoppar tokiga beslut.

Med andra ord vi kanske ska stödja förslaget att bilda AB Stadshuset.

Bakom funderingarna

Tomas Brånedal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons