Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte konstigt det finns politikerförakt

Jag undrar hur ni politiker i S, V, C och MP tänker när ni lägger ner Mo Skola som fått bästa omdöme av Skolverket både vad det gäller kvalitet på utbildning och skolmiljö.

Annons

Mo var bäst i kommunen vid de nationella proven.

Tror ni att genom att flytta personalen samt eleverna från den kvalitativt bästa skolan till en annan skola att kvaliten höjs på den skolan. Knappast troligt! Det verkar så eftersom ni lägger ner den skola som ligger i topp allt för att spara några futtiga miljoner.

Sedan har ni politiker mage att i samma andetag som ni lägger ner en skola börja prata om att det nog trots allt finns utrymme att bygga det nya fina badhuset för en herrans massa miljoner. Var kommer de miljonerna ifrån?

Jag är inte emot ett nytt badhus men är det inte bättre i detta kärva ekonomiska läge att renovera det befintliga badhuset utan en massa restauranger och dylikt och låta bli våra skolor för där går ju trots allt vår framtid, våra barn.

Socialdemokraterna gick till val senast med löfte att inga skolor skulle läggas ner. Snacka om att blåsa oss väljare. Nu sitter vi här med lång näsa, vi som trodde på löftet att inga skolor skulle läggas ner.

Det är inte konstigt att det finns politikerförakt.

Matts Frykman

förälder på Mo skola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons