Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte Folkets Hus beslut

Från och med 11 mars är det en konkursförvaltare, som driver konkursboet efter Folkets Hus-föreningen. Folkets Hus-föreningen är därmed inte längre verksam. Det också konkursförvaltarens beslut att ta bort viss verksamhet.

Annons

Svar till Måns Lindh (19/3). Som bekant försattes Folkets hus-föreningen i konkurs 11 mars 2010. Förfarandet vid konkurs är enligt följande: Tingsrätten tillsätter efter beslut om konkurs en konkursförvaltare vars uppgift bland annat är att ta hand om gäldenärens egendomar samt göra en företeckning över tillgångar och skulder. Vidare ansvarar konkursförvaltare för att omvandla tillgångar till pengar åt dem som har något att fordra av gäldenären. (Domstolsverket, www.domstol.se)

Från och med 11 mars är det en konkursförvaltare, som driver konkursboet efter Folkets Hus-föreningen. Folkets Hus-föreningen är därmed inte längre verksam. Det också konkursförvaltarens beslut att ta bort viss verksamhet. Orsaken till att viss verksamhet tagits bort är en fråga som konkursförvaltaren kan svara på.

Ovanstående fakta är något som Måns Lindh borde ha tagit del av innan han anklagar Folkets Husföreningen för att slänga ut kulturevenemang och föreningar. Eftersom Lindhs uttalande grundar sig på felaktigheter blir dennes uttalande till förtal och ärekränkning.

Susanna Lundh

uppsagd bokningsansvarig,

Folkets Hus Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons