Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte en regionbank – men en lokal sparbank

Replik till signaturen Bankvision (
helahälsingland.se
) från Anders Thorson, vd Hälsinglands sparbank:

Annons

Hälsinglands Sparbank är ett lokalt bankalternativ. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall i Hälsingland med bankkontor även i Ljusdals och Sundsvalls kommuner vid sidan av kontoren i Hudiksvalls kommun.

En sparbank har inga ägare och drivs under en egen sparbankslag. Den utdelning som utgår från bankens vinst går tillbaka till medborgarna i de områden där vi verkar, i form av bidrag och sponsring.

Hälsinglands Sparbank är stor sponsor av kultur och idrott och har genom olika initiativ bidragit till att utveckla det lokala näringslivet – bland annat genom det egna programmet som kallas Framgångsfabriken. Ett program där lokala företagare i nästverksmiljö utbildas för att bli ännu mer framgångsrika i sina företag och därmed skapa nya arbetstillfällen på de orter där de bor och verkar.

Vi jobbar för att områdena där vi är verksamma är och förblir samhällen som många människor vill verka och bo i. Som kund i Hälsinglands Sparbank blir man erbjuden en helhetslösning vad gäller den egna ekonomin. Där banken är en finansiell partner genom livet – vi underlättar för den som tycker att den egna ekonomin är viktig men ibland svår att förstå.

Hälsinglands Sparbank lever som vi lär. Sedan år 2000 har Hälsinglands Sparbank bidragit med mer än 70 miljoner kronor i form av bidrag och sponsring till fromma för bygdens bästa. Det är ett av många bra sätt att göra skillnad!

Anders Thorson

vd Hälsinglands sparbank

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons