Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget förtroende för Bollnäs kommun

Hur kan man vara så dum att man river det blå sjukhuset och lägger ned Bollnäs gamla sjukhus, för att bygga ett nytt, som i sin tur ska läggas ned? Hur många skattemiljoner har inte detta kostat Bollnäsborna?

Annons

Hur kan man vara så dum att man river det blå sjukhuset och lägger ned Bollnäs gamla sjukhus, för att bygga ett nytt, som i sin tur ska läggas ned? Hur många skattemiljoner har inte detta kostat Bollnäsborna? Som ytterligare ska plussas på av SJ-området för 15 miljoner kronor. Lägg därtill rivning och saneringar av byggnader.

Sedan vill man bygga en bandyhall mitt i stan. Tänk tanken att det blir ett haveri på kylanläggningen, ett ammoniakmoln över centrum (hemska tanke). Eller när det är riktigt kallt, en mängd bilar som ska varmköras mitt i staden. Varför går det inte att bygga hall över befintlig bandyplan på Sävestaås?

Kommunen säljer Bolleberget för en billig penning, men ångrar sig och vill köpa tillbaka det för en dyrare penning. Brotorget har vi sålt till Danmark för 168000 kronor – vansinne!

Hjärtat i en kommun måste väl vara att äga ett eget kraftbolag. Bollnäs kommun hade chansen, men tog den inte. I stället äger finnarna det och skattepengarna går till Finland.

Skärpning

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons