Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget barn förtjänar att gråta

I en insändare som jag läste nyligen så stod det att ungdomar mår allt sämre.

Annons

Det stämmer enligt mig, för när det väl brister så finns det ingen som ställer upp för oss barn/unga när vi behöver en hjälpande hand.

I min hemkommun finns det inte så mycket hjälp att få. Jag har själv sökt hjälp hos kommunen och någon att prata med och jag trodde att jag skulle få hjälp men det var det största misstaget jag någonsin gjort. När jag satt där och berättade om hur jag haft det och hur det var nu så rörde de inte en min, inte ens en reaktion när jag berättat om den fysiska misshandeln som gjorde att man växte upp under rädsla.

Så året 2009 tog jag äntligen modet till mig att anmäla misshandeln, och vilken chock jag fick! Utredningen las ner och jag gick en hel sommar utan ett ord från varken polisen eller kommunen, allt hade tystats ner och min styvfar kom undan igen. Jag försöker att inte tänka på det så mycket men en liten del utav mig kräver lite rättvisa.

Inget barn förtjänar att må så dåligt att det vill ta livet av sig och det här borde vara en tankeställare för alla. Vet ni att någon utsätts för brott så hjälp dem, eller om någon bara behöver någon att prata med så ställ upp för den personen. En liten gärning kan betyda mycket. Inget barn förtjänar att gråta.

En tjej som kommer göra allt för att hjälpa andra i framtiden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons