Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget att förvånas över

Inkonsekvens tycks vara Ljusdals politikers motto. Just nu byggs det snabbt upp en byggnad på den näst sista (läs sista) gräsmattan i Ljusdal.

Annons

Inkonsekvens tycks vara Ljusdals politikers motto. Just nu byggs det snabbt upp en byggnad på den näst sista (läs sista) gräsmattan i Ljusdal. Tur att gräsmattan utanför Stadt finns, men det behövs mer gräs, träd och blommor för trivseln på köpingen. Det måste hända något nu!

Det märks allt tydligare att vi inte längre har någon stadsarkitekt när det blir hus, utbyggnader och parkeringsplatser överallt. Hela köpingen har ju blivit en enda stor j-la parkeringsplats.

Flytta parkeringsplatserna till Östernäs så kanske handlarna kommer efter. Ni politiker vill att handeln ska flytta till Östernäsområdet. Så gärna att före detta samhällsbyggnadschefen fått förtroendet att jobba med Östernässatsningen på heltid, men ändå, och detta till trots, uppmuntrar ni ett nybygge för handeln mitt i köpingen och skoltrafiken. Eller rättare sagt, vid infarten eller utfarten till själva centralorten.

Inkonsekvens tycks vara Ljusdals politikers motto och i inkonsekvensens namn tycks allt vara möjligt. Tyvärr är det knappast någon som förvånas längre heller.

Lars-Åke Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons